Cine este Kiros Diet?

Etică și cunoaștere

Kiros Diet produce suplimente, suplimente nutritive și produse cosmetice naturale bazate pe formule inovatoare rezultate în urma a 20 de ani de cercetare universitară și practică clinică.

Kiros Diet oferă un set complet de suplimente special formulate pentru a face eficient și sigur protocolul nutrițional al dietei Oloproteice conceput de Prof. Giuseppe Castaldo. Metoda care a asigurat succesul terapeutic pentru mii de pacienți din întreaga lume.

Kiros Diet formulează produse inovatoare bazate pe o cunoaștere aprofundată a plantelor, adaptate la o viziune holistică a pacientului și la cunoașterea complexității acestuia.

Suplimentele nutritive naturale Kiros Diet vă însoțesc în fiecare zi pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții pe termen lung.Transport gratuit la comenzi de peste 500LEI

Shaker gratuit pentru comenzi de peste 750LEI şi Alegerea gratuită a Cartii OLOPROTEIC DIET, Intimate Cleanser, Restructuring Shampoo sau Moisturizing Body Cleanser la comenzi de peste 1250LEI.

Cartea Oloproteic Diet

Prof. Giuseppe Castaldo

Cum să luptați împotriva rezistenței la insulină, să combateți adipozitatea generalizată sau localizată și să puneți în aplicare o liposucție dietetică.

Preveniți și tratați bolile metabolice, inflamatorii sau degenerative, continuați și mențineți rezultatele clinice învățând să mâncați și să mergeți.